Miradent Tong-clin Gel

Op bestelling

Onze Leveringsmethodes:

Afhalen in de apotheek

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

In combinatie met de Tong-Clin Deluxe Tongschraper verwijdert de Miradent Tong-Clin Gel tongplak grondig. Tevens renigt deze gel het tongoppervlak op een zachte manier waarbij ze een goede tonghygiëne ondersteunt.
Bovendien wordt het gevoelige weefsel van het tongslijmvlies verzorgd en glad getrokken door zorgvuldig op elkaar afgestemde ingrediënten waaronder Salie, Kamille en Goudsbloem, die zorgen voor ontsmetting, ontstekingsremming en verzachting. De aanwezigheid van Menthol geeft een langdurig gevoel van frisheid in de mond.

Voor een effectieve reiniging wordt de Tong-Clin Gel gecombineerd met de Tong-Clin Deluxe Tongschraper! De Tong-Clin Gel en de Miradent Tong-Clin Deluxe zijn samen verkrijgbaar in een handige set, de Miradent Tong-Clin Set.

Gegevens
CNK2276053
FabrikantenEureka Pharma
MerkenMiradent
Breedte37 mm
Lengte55 mm
Diepte134 mm